influence_solar_explosions

Comments

polina's picture

Click για περισσότερα

Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ανήσυχοι, μια έντονη ηλιακή δραστηριότητα η οποία άμεσα ή έμμεσα επηρεάζει τόσο την ψυχική μας διάθεση όσο και τον ηλεκτρονικό πολιτισμό μας. Δεν είναι λίγοι οι επιστήμονες που ανησυχούν για το άστρο μας και τις εκλάμψεις που μπορούν να αποβούν μοιραίες για τον άνθρωπο. Ο Ήλιος έχει λατρευτεί από τους αρχαίους λαούς σαν ζωοδότης αλλά και πυρίκαυστος ταυτόχρονα. Ρυθμίζει την ζωή στον πλανήτη μας και επηρεάζει όλο το ηλιακό μας σύστημα. Μόλις πρόσφατα οι επιστημονική κοινότητα αντιλήφτηκε την πραγματική επίδραση του ήλιου στο γήινο περιβάλλον και στον άνθρωπο, αφού ανακάλυψαν ότι το φως του, αλληλεπιδρά ακόμη και με το ανθρώπινο dna. Ενεργοποίηση μέσω του ήλιου θα πουν πολλοί, γιατί όχι άλλωστε... αφού μια οντότητα είναι και ο Ήλιος σε ένα ξεχωριστό σώμα.

Οι επιστήμονες τρέμουν στην ίδια μιας ισχυρής έκλαμψης που θα έχει κατεύθυνση προς την γη. Μια ισχυρή έκρηξη είναι ικανή να νεκρώσει τόσο το δορυφορικό σύστημα, όσο και τα επίγεια ηλεκτρονικά και ηλεκτρικά δίκτυα. Δυστυχώς πλήρης προστασία από ένα τέτοιο γεγονός δε υπάρχει, διότι ο χρόνοι αντανάκλασης μας είναι ελάχιστοι.
Τι είναι ηλιακή έκλαμψη;
Η έκλαμψη είναι μια βίαιη έκρηξη στην ατμόσφαιρα ενός άστρου, όπως είναι ο ήλιος μας, απελευθερώνοντας τεράστια ποσά ενεργείας. Οι ηλιακές εκλάμψεις λαμβάνουν χώρα στο ηλιακό στέμμα, θερμαίνοντας το πλάσμα σε δεκάδες εκατομμύρια Κέλβιν, και επιταχύνοντας τα ηλεκτρόνια, τα πρωτόνια και τα βαρύτερα ιόντα κοντά στην ταχύτητα του φωτός. Η περίοδος των ηλιακών εκλάμψεων συμπίπτει με τον ενδεκαετή (11) κύκλο του ήλιου. Η ενέργεια που αυξομειώνεται στον 11ετή αυτό κύκλο επηρεάζει τους πόλους της γης και τους πάγους, με συνέπεια να έχουμε και αύξηση ή μείωση των βαρομετρικών, επόμενα των καιρικών συνθηκών επάνω στη γη. Όταν ο ηλιακός κύκλος είναι στο ελάχιστο του, έχουμε λίγες ηλιακές εκλάμψεις. Αυτές αυξάνονται σε αριθμό καθώς ο ήλιος πλησιάζει στο μέγιστο του κύκλου του. Ο ήλιος μας θα έφτασε στο επόμενο μέγιστό του, το έτος 2012 – 2013 (ενώ φαίνεται μυστηριωδώς ότι συνεχίζει και το έτος 2014).

Από τον Πλάτωνα γνωρίζουμε ότι ένα θεϊκό έτος έχει διάρκεια 25.920 έτη και αποκαλείτο Μεγάλος Ενιαυτός. Ο Ενιαυτός διαιρείται σε 12 ισόχρονα μέρη ή μικρά έτη, ήτις 2.160 έτη (2.160 Χ 12 = 25.920). για κάθε μικρό έτος (2.160 έτη) αντιστοιχεί και ένα ζώδιο του ζωδιακού κύκλου. Σύμφωνα με τον Γάλλο ερευνητή και δρ. φυσικής Garnier mallet, περνάμε ήδη το τελευταίο άνοιγμα του χρόνου (το οποίο τελειώνει) που έχει συνολικά διάρκεια 1.080 έτη. Δηλαδή το μισό από τα 2.160 έτη. Αυτό αναλύεται ως εξής: Φανταστείτε αυτό το πέρασμα σαν ένα ποτάμι χρόνου που έχει έξι υδατοφράκτες για να αλλάξει στάθμη. Έξι υδατοφράκτες για να μπούμε στο χρόνο μας και έξι για να βγούμε απ΄αυτόν. Κάθε πύλη (υδατοφράκτης, είσοδος - έξοδος) απαιτεί χρονικά 90 έτη και χωρίζεται σε 3 υπο-ανοίγματα (30 για την είσοδο, 30 για την ισοστάθμιση και 30 για την έξοδο). Συνεπώς 90 έτη διαρκεί η κάθε πύλη (χρονικό άνοιγμα) επί δώδεκα πύλες, ίσον 1.080 έτη. Ιερότατος αριθμός το Δώδεκα , το συναντούμε συμβολικά παντού, από το δωδεκάεδρο του Πλάτωνα, έως τον Ηρακλή. Οι Δώδεκα άθλοι του Ηρακλή, ήταν τόσοι, διότι τόσους χρειάζονταν για να αποκτήσει τις ζωδιακές πληροφορίες που είναι απαραίτητες για την αθανασία.

Τα ανοίγματα του χρόνου (πύλες), συνοδεύονται από ισχυρές ηλιακές εκρήξεις που είναι πολύ επικίνδυνες, αν η γη βρεθεί στο διάβα τους. Αφού τα χρονικά ανοίγματα και υπο-ανοίγματα σημειώνονται ανά 30 έτη, διαπιστώνουμε ότι όντως αντίστοιχα έχουμε τρομερές εκλάμψεις τον Ήλιο. Βρισκόμαστε 7 υπο-ανοίγματα πριν το τέλος των καιρών. Τα τελευταία (επτά) ανοίγματα έχουν ονομαστεί από διαφόρους λαούς ως σφραγίδες, κλείδες ή πύλες. Το 1899,1929,1959 και 1989 κατεγράφησαν τρομερές εκρήξεις στο Ήλιο. Οι χρονικές αποστάσεις είναι όντως 30 έτη και η επόμενη λογικά θα ¨άνοιγε¨ το 2019. Αυτό όμως δεν έγινε ποτέ, διότι κάποιος αόρατος μηχανισμός επίσπευσε το πέμπτο χρονικό άνοιγμα στο έτος 2003 (αντί το 2019), 16 έτη πιο νωρίς! Τότε είχαμε μια τρομερή έκρηξη στον Ήλιο, συγκεκριμένα ήταν 28 Οκτώβριου 2013 και εντάσεως X17, ικανή να διαλύσει τα πάντα στο διάβα της. Στις 25 Φεβρουαρίου 2014 άνοιξε η έκτη πύλη ( 11 έτη μετά το πέμπτο άνοιγμα) που συνοδεύτηκε από μια εξίσου πανίσχυρη έκρηξη του Άστρου μας. Συνεπώς η εβδόμη και τελευταία χρονική πύλη θα πρέπει να ανοίξει το μέγιστο σε 11 έτη από φέτος. Κατά πάσα πιθανότητα σε πολύ λιγότερο από τα έντεκα έτη, αφού η χρονική περίοδος ανάμεσα στα χρονικά ανοίγματα μικραίνει θεαματικά.