physical_birth_control

Φυσικός έλεγχος των γεννήσεων δια των αστέρων.

Comments

Nickos's picture

Click για περισσότερα

Από το βιβλίο του Ν. Καμπάνη, Στοιχείωσις Αστρολογική.

Το 1968 ο Τσεχοσλαβάκος ψυχίατρος και γυναικολόγος Dr. Eugen Jonas ίδρυσε την «Astra Nitra» ένα κέντρο προγραμματισμού εγκυμοσύνης στο οποίο έκανε μελέτες και έρευνες αναφορικά με τον προσδιορισμό της καταλληλότερης ή της εφικτής στιγμής συλλήψεως, κυρίως σε γυναίκες που το ιστορικό τους ήταν βεβαρημένο με αποβολές, δυσκολία έως και αδυναμία στη σύλληψη, ακόμα και σε περιπτώσεις με διαγνωσμένη στειρότητα, ώστε να κατορθώσουν να συλλάβουν και να τεκνοποιήσουν φυσιολογικά. Έκανε επίσης μελέτες για την αποτροπή της γεννήσεως παιδιών με διανοητικά ή σωματικά προβλήματα, για τον περιορισμό των αμβλώσεων εκτός από εκείνες που κρίνονται αναπόφευκτες για λόγους υγείας και τέλος για τη δυνατότητα της επιλογής του φύλου του παιδιού.

Ο Dr Jonas στήριξε τη θεωρία αυτή σε αστρολογικούς κανόνες αποδεικνύοντας ότι η μέγιστη ικανότητα της συλλήψεως της γυναίκας συναρτάται πολύ στενά από τη σχέση του Ηλίου και της Σελήνης που επικρατούσε κατά την γέννησή της, ενώ η βιωσιμότητα του παιδιού εξαρτάται από τη συνολική ακτινοβολία που δέχονται τα φώτα κατά την στιγμή της συλλήψεως, το δε φύλο από τη θέση της Σελήνης κατά τη σύλληψη. Ο τρόπος με τον οποίο η Σελήνη επηρεάζει την επιλογή του φύλου, μπορεί να είναι η πρόκληση μεταβολών στα μαγνητικά πεδία της γης, τα οποία με τη σειρά τους επηρεάζουν τις βιοχημικές εκκρίσεις μέσα στη μήτρα, κάνοντάς τες πιο όξινες (θηλυγενείς) ή πιο αλκαλικές (αρρενογενείς). Επιπλέον, τα σπερματοζωάρια ή το ωάριο μπορεί να είναι ευαίσθητα σε μεταβολές των μαγνητικών, ηλεκτρικών, βαρυτικών και άλλων πεδίων ακτινοβολίας, οι οποίες προκαλούνται από τη Σελήνη .

Με επικεφαλής τον Dr Aurel Hudcovic, και με υπεύθυνους επιστήμονες όπως ο Dr. Jiri Malek γυναικολόγος και επιστημονικός διδάκτωρ του Πανεπιστημίου της Πράγας και οι Dr. Kurt Rechnitz καθηγητής της γυναικολογίας και επικεφαλής της γυναικολογικής κλινικής του Πανεπιστημίου της Βουδαπέστης, και ο Dr F. Link του Αστεροσκοπείου Ondrej της Ακαδημίας Επιστημών, συγκροτήθηκε μια ομάδα, η οποία ανέλαβε να εξετάση με επιστημονική ενδελέχεια και συνέπεια τις θέσεις του Jonas επί του φυσικού ελέγχου των γεννήσεων, επί της μη βιωσιμότητας των βρεφών, επί του χρόνου της συλλήψεως και επί του καθορισμού του φύλου, οι οποίες ήδη είχαν κατατεθεί στην Ακαδημία Επιστημών της Τσεχοσλοβακίας. Κατόπιν αστρονομικής και μαθηματικής επεξεργασίας στο μαιευτήριο της Bratislava, αφού δεν βρήκαν λάθη, επιβεβαίωσαν την ορθότητά τους. Οι στατιστικές έδειχναν ότι τα ποσοστά ήταν μεγαλύτερα από 87% .
(Οι μελέτες και τα συμπεράσματα αυτά ευρίσκονται στα αρχεία της Α Γυναικολογικής κλινικής της Πράγας και στη Β Γυναικολογική κλινική του Pozony. Εκτενέστερες πληροφορίες είναι καταγεγραμμένες στο παράρτημα της «Αγγλικής Αστρολογικής Εφημερίδας», τόμος ΙΧ, Νο 4, ενώ σημαντική παρουσίαση για την εργασία του Jonas έκανε και ο F. Rubin).

Ο Dr Jiri Malek μάλιστα πρότεινε να δώση ο Jonas διάλεξη επί του θέματος στο πρώτο Εθνικό Συνέδριο Βιολογικών Ρυθμών στην Πράγα που οργανώθηκε από την ίδια Ακαδημία Επιστημών. Μια άλλη ομάδα παράλληλα συγκροτείται από επιστήμονες διαφόρων επαγγελμάτων οι οποίοι σχημάτισαν την Επιστημονική Επιτροπή της Astra με κύριο σκοπό την απελευθέρωση της αστρολογίας από τον αντιεπιστημονικό χαρακτήρα της και από τις γενικότερες αποχρώσεις του εκφυλισμού της και την επαναφορά της στην πρωταρχική της θέση σαν επιστήμη στον κύκλο του επιστητού.
Πρόεδρος της ομάδας ήταν ο Dr. Rechnitz ενώ αντιπρόεδρος ο Jonas. Ανάμεσα στα δεκαπέντε μέλη της επιτροπής ήταν ο μηχανικός Stefan Gulas του Τσέχικου Εργατικού Ινστιτούτου Ερευνών, ο Leonid Golovanov γεωφυσικός από τη Μόσχα, ο Dr Barna Balogh Αιγυπτιολόγος-Ιστορικός από τη Βουδαπέστη, ο Dr Zdenek Vocasek παιδοψυχίατρος και αρχίατρος της πόλης Cecke Budejovice, ο Dr Martin Miavec κτηνίατρος από το Novi Sad της Γιουγκοσλαβίας και ο Stanislav Bilik μηχανικός, μαθηματικός και προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών των Τσέχικων Πετρελαιοπηγών.

Η επιτροπή αυτή ενεργούσε σαν ένα συντονιστικό όργανο των αστρολογικών ερευνών με τους διάφορους τομείς των φυσικών επιστημών. Ανέλαβε επίσης να συγκρίνη τα αποτελέσματα και να διαπιστώνη αν αυτά αληθεύουν και με ποιόν τρόπο αληθεύουν, ώστε να προβαίνη στις ανάλογες προτάσεις ερευνητικών προγραμμάτων, να επικοινωνή με τη διεθνή επιστημονική κοινότητα, να μεταφέρη τα αποτελέσματα σε μια κοινή προσπάθεια ανταλλαγής απόψεων και επιστημονικών αξιολογήσεων.

Το σύστημα του Jonas στηρίζεται αποκλειστικά σε αστρολογικές παρατηρήσεις, κυρίως όμως στις θέσεις των φώτων και στην επίδραση που δέχονται αυτά κατά τη στιγμή της συλλήψεως. Γρήγορα διαδίδεται, μελετάται και χρησιμοποιείται στην Ουγγαρία, στην πρώην Γιουγκοσλαβία, στην πρώην Σοβιετική Ένωση, στην Αγγλία, στην Αμερική, στην Αυστρία, στην Ελβετία, στη Μαλαισία και στη Γερμανία στην οποία μάλιστα όχι μόνο αντιμετωπίσθηκε με θετικότητα αλλά παρουσιάσθηκε και στην Ακαδημία Κοσμοβιολογίας της πρώην Δυτικής Γερμανίας, υπό την προεδρία του γεωφυσικού Dr Rudolf Tomaschek, προέδρου της Διεθνούς Γεωφυσικής Εταιρείας, αφού ο έλεγχος των γεννήσεων ήδη είχε παρουσιάσει το εκρηκτικό ποσοστό επιτυχίας 98%.

Η αστρολογική μέθοδος του Jonas η οποία εξετάζει τις γωνίες ανάμεσα στον Ήλιο, τη Σελήνη και τους πλανήτες έχει τις ίδιες αρχές που χρησιμοποιεί η NASA στις έρευνες και στις αναλύσεις για την πρόβλεψη των ηλιακών κηλίδων και του καιρού. Στη NASA, ο υπολογισμός των γωνιών που σχηματίζονται ανάμεσα στους πλανήτες, ιδιαίτερα οι όψεις των 0°, των 90° και των 180°, έχει το όνομα «Διανυσματική Βαρυτική Ανάλυση». Η στιγμή που οι πλανήτες ευθυγραμμίζονται στο διάστημα, φαίνεται να συνδέεται με κάποιο τρόπο με τη δραστηριότητα των ηλιακών κηλίδων.

Nickos's picture

Click για περισσότερα

Ένας από τους πλέον διακεκριμένους υποστηρικτές του Jonas ήταν ο Ούγγρος Dr Endre Magyari ειδικός του διαστήματος, αστροφυσικός του Ουγγρικού Ινστιτούτου Τηλεπικοινωνιακών Ερευνών, ο οποίος έκανε ευρύτατες αστρονομικές και αστροφυσικές έρευνες στα συμπεράσματα του Jonas, μάλιστα δε έγραψε και μία ευνοϊκή εισαγωγή στο βιβλίο του Jonas «Ο προκαθορισμός του φύλου ενός παιδιού», όπου αναφέρει χαρακτηριστικά: «Έτσι μπορούμε να καταλάβουμε πως ένα ουράνιο σώμα μπορεί να επηρεάζη τις μέσες κανονικές φυσικές σχέσεις της ζωής πάνω σε ένα άλλο ουράνιο σώμα, σε όλα τα επίπεδα μέχρι και τη ζωή, τη δομή και την ανάπτυξη του κυττάρου. Αυτό μας δίνει ένα σκελετό που βασίζεται σε φυσικές αρχές και επίσης μια απτή εξήγηση των στατιστικών ευρημάτων του Jonas σχετικά με τη γέννηση, τη σύλληψη και την ανάπτυξη του εμβρύου».

Πριν 2500 χιλιάδες χρόνια ο Αριστοτέλης ανέπτυσσε τη θεωρία της επιδράσεως των αστέρων στις γεννήσεις και στις αυξήσεις: «Η Σελήνη δε είναι η αρχή δια την προς τον Ήλιον κοινωνίαν και την μετάληψιν εξ αυτού του φωτός, είναι δηλαδή αύτη ένας μικρός Ήλιος διο αύτη συμβάλλει εις πάσας τας γενέσεις και τας τελειοποιήσεις. Διότι εκ της επιδράσεώς της προκύπτουν διακυμάνσεις της θερμοκρασίας και του ψύχους, αι συμμετρίαι των οποίων συμβάλλουν εις πάσας τας γενέσεις και ακολούθως εις τας φθοράς. Η θερμότης δε και η ψυχρότης έχουν άμεσον εξάρτησιν εκ του ηλίου και της Σελήνη ς, αφού η αρχή και το πέρας αυτών ρυθμίζεται υπό των αστέρων. Διότι καθώς βλέπομεν και την θάλασσαν και την κατάστασιν των υγρών, εν γένει να ηρεμή ή να μεταβάλλεται από την στάσιν ή την κίνησιν των ανέμων, όπερ εξαρτάται από την περίοδον της Σελήνη ς και του ηλίου, ούτω και τα εν αυτοίς ευρισκόμενα ακολουθούν κατ’ ανάγκην τας κινήσεις των άστρων. Κατ’ αναλογίαν εννοεί τις και τας των δευτερευόντων (δηλ. ανέμων, γης, θαλάσσης) κινήσεις εν σχέσει με τας των κυριοτέρων (δηλ. ηλίου, Σελήνη ς και λοιπών αστέρων). Διότι ζωή τις είναι πνεύματος και γένεσις και φθίσις. Δυνατόν δε η αιτία της περιφοράς των άστρων να είναι άλλη τις. Η δε φύσις τείνει πάντοτε να αριθμή τους αριθμούς αυτών της γενέσεως και της τελευτής, αλλά δεν ακριβολογεί λόγω της αοριστίας και ασταθείας της ύλης και δια την πολυαριθμίαν των φυσικών αρχών, αι οποίαι πολλάκις εμποδίζουν τας κατά φύσιν γενέσεις και φθοράς και γίνονται αιτία των παρά φύσιν συμπιπτόντων». (Αριστοτέλους, Περί ζώων Γενέσεως, Βιβλ. Δ, 777b,778a).

Ο Dr Magyari διατείνεται ότι η θερμο-βαρυτική του άποψη, που έλεγε ότι έχει αποδειχθή από μια μεγάλη σειρά πειραμάτων, μπορούσε να δώση μια εξήγηση για πολλά από τα φυσικά φαινόμενα με τους ασαφείς ορισμούς που αναφέραμε προηγουμένως. Είναι αυτός που συνέλαβε την ιδέα ότι υπάρχει ένα περίβλημα από δονητικά σωματίδια γύρω από όλα τα πράγματα, ζωντανά και μη, γύρω από όλα τα σώματα, τις μάζες και τους πλανήτες. Αναπτύσσοντας μια περίπλοκη θεωρία που βασίζεται στο μηχανισμό του «διπλού αιθέρα», κάνει την υπόθεση ότι καθώς κινούνται οι πλανήτες, αυτά τα δονητικά περιβλήματα αλλάζουν και μέσα από αυτές τις μεταβολές οι πλανήτες μπορούν να επηρεάζουν ο ένας τον άλλο καθώς και τη ζωή πάνω στη γη, από τα μόρια μέχρι τον άνθρωπο. Μολονότι μέχρι τώρα δεν έχει βρεθή πειραματικά καμμιά σαφής αιτιολογική εξήγηση για τα ευρήματα του Dr Jonas, ο Dr Magyari πιστεύει ότι αυτό οπωσδήποτε δεν είναι λόγος για να τα αγνοήσουμε.

Ο Jonas ανέπτυξε τη θεωρία των βιολογικών ρυθμών του ανθρώπου κατά την οποία αυτοί αρχίζουν κατά τη στιγμή της δημιουργίας, εν προκειμένω κατά τη στιγμή της συλλήψεως, και βρήκε ότι οι κύκλοι αυτοί συνδέονται με τη φυσική ζωτικότητα του ατόμου όπως επίσης συνδέονται μυστηριωδώς και με την κληρονομικότητά του, θεωρίες που σήμερα ευρύτατα μελετά η βιολογία.

Βέβαια της θεωρίας αυτής προηγήθηκε ο Dr Gustav Stromberg, παγκοσμίου φήμης αστρονόμος που ήταν ο πρώτος που πρότεινε την ιδέα των ρυθμών και συχνοτήτων. Βασίσθηκε στην ιδέα ότι η δομή των ζωντανών οργανισμών καθορίζεται από «κυματικά συστήματα» ή από παλλόμενα ηλεκτρομαγνητικά πεδία τα οποία κατά μίαν έννοιαν φαίνεται να είναι η μήτρα που δίνει στην ύλη τη μορφή της και το σχήμα της, οργανώνοντας τα μόρια στις περίπλοκες μορφές των φυτών των ζώων και των ανθρώπων. Ποιά είναι η λογική που συνιστά την επούλωση των τραυμάτων ή την αρχική συμμετρική επανάπλαση των κατεστραμμένων οργάνων του σώματος, αν δεν ενυπάρχη ένα σταθεροποιητικό ενεργειακό πρότυπο που είναι υπεύθυνο γι’ αυτή τη διαμόρφωση των ζωντανών ιστών; Ο Dr Stromberg παρομοιάζει τα γονίδια με τους υγρούς απεριοδικούς κρυστάλλους και ισχυρίζεται ότι είναι δυνατόν το ενεργειακό πρότυπο των γονιδίων, να καθορίζη το ενεργειακό πρότυπο των δυναμικών πεδίων και επομένως και την μορφή του υλικού σώματος.

Ο Jonas για να εξηγήση τη σχέση της ζωτικότητας του ανθρώπου, ισχυρίζεται ότι οι σχηματισμοί του σύμπαντος αποτελούν ένα μέρος του εκμαγείου που σχηματίζει τα πρότυπα συχνοτήτων του ανθρώπου στην αρχή της ζωής του, στην εκκίνησή του, στη σύλληψή του με άλλα λόγια, και ακριβώς αυτό το πρότυπο μπορεί να είναι ο δείκτης της ζωτικότητας και δεν αποκλείεται η διαμόρφωση αυτή των προτύπων του σύμπαντος να επιτυγχάνεται δια μέσου των ζώντων δυναμικών πεδίων. Παράλληλα ο Dr Stromberg διετύπωσε την άποψη ότι δεν υπάρχουν στερεά σωματίδια, παρά μόνον ενεργειακά πεδία τα οποία διέπουν τη δραστηριότητα των φαινομενικών σωματιδίων και είναι η βασική δομή αυτών.

Ο Jonas φρονεί ότι κατά τη δημιουργική στιγμή της συλλήψεως ο άνθρωπος δέχεται μια βασική ώση από το σύμπαν, ένα είδος δονητικού φάσματος, που ως ένα βαθμό θα είναι μόνιμο σε σχέση με τον οργανισμό του. Από τη στιγμή που ενώνεται το σπερματοζωάριο με το ωάριο για τη δημιουργία μιας καινούργιας ζωής, τα οργανωτικά δυναμικά πεδία του γονιμοποιημένου ωαρίου, δέχονται ένα σήμα εκκινήσεως από τις συχνότητες των ενεργειακών κυματικών προτύπων του σύμπαντος κατά τη στιγμή της συλλήψεως, οπότε αρχίζουν να εκτελούν τους ιδιαίτερα ατομικούς κύκλους που δημιουργούν και εξελίσσουν τη ζωή που συλλαμβάνεται εκείνη τη στιγμή, καθορίζοντας με τον τρόπο αυτόν την περαιτέρω δομήκαί εξέλιξή της.

Την άποψη αυτή ανευρίσκουμε αποτυπωμένη στον Περί Ειμαρμένης διάλογο του Γρηγορίου Νύσσης μετά φιλοσόφου στην Κωνσταντινούπολη ο οποίος λέγει: «Έκαστος λοιπόν των ερχομένων εις την ζωήν αποσπάσας από την απορροήν αυτήν (της ενεργείας των εμπλεκομένων αστέρων), το μόριον το οποίον θα του τύχη κατά την χρονικήν του στιγμήν, γίνεται εκείνο το οποίον προεμύνησε και επετέλεσεν η ιδιότης εκείνου του μορίου. Διότι κατά πάσαν ανάγκην, όπως εις το εκμαγείον της σφραγίδος επάνω εις τον νεκρόν αποτυπώνεται το ανάγλυφον είδος, ούτω και εις τον βίον του ανθρώπου τυπώνεται η ιδιότης εκείνου του μορίου της από τα άστρα απορρεούσης δυνάμεως με το οποίον θα συμπέση και γίνεται εκείνο το οποίον είχε μέσα της η μοίρα της απορροίας την οποίαν απέσπασεν ευθύς μόλις ήλθεν εις την ζωήν. Άπαξ σφραγισθείς με αυτήν κατά την ενυπάρχουσαν εκεί δύναμιν, αναγκαίως συμμορφώνεται κατά το είδος του βίου προς αυτήν, ενεργών ή πάσχων εκείνα, των οποίων τας αρχάς ή τας αιτίας κατέβαλεν η πρώτη συνάντησις της αστρικής εκείνης απορροής». Γρηγορίου Νύσσης: Κατά Ειμαρμένης.

Αλλά δεν είναι μόνο οι Drs Jonas και Stromberg που ανέπτυξαν τη θεωρία των δυναμικών πεδίων. Ανάλογες μελέτες έγιναν και από τον Dr Harold Burr νευροανατόμο και εμβρυολόγο του πανεπιστημίου του Yale ο οποίος απέδειξε τη θεωρία ότι όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί περιβάλλονται και ελέγχονται από ηλεκτροδυναμικά πεδία τα οποία είναι σαν ένα είδος ηλεκτρονικού καλουπιού που δίνει στο σώμα τη μορφή του και τα οποία επηρεάζονται από τον Ήλιο και τη Σελήνη . Τα αποτελέσματα της έρευνας αυτής έδειξαν ότι τα ηλεκτροδυναμικά αυτά πεδία συμμετέχουν στην ωορρηξία, η οποία ανιχνεύθηκε με ηλεκτρικό τρόπο. Έτσι αφού είναι δυνατή η ανίχνευση των αλλαγών στο ενεργειακό περίβλημα που περιβάλλει το ανθρώπινο σώμα γιατί να μην είναι δυνατή και η ανίχνευση της ωορρηξίας κατά το χρόνο της φάσεως Ηλίου–Σελήνης;

Nickos's picture

Click για περισσότερα

Ο Γερμανός εμβρυολόγος Dr Hans Spemann έδειξε, με μικροσκοπικές μελέτες, ότι τα οργανωτικά πεδία είναι η βάση της αναπτύξεως του εμβρύου. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι όλα τα κύτταρα φαίνονται να έχουν τις ίδιες λανθάνουσες δυνατότητες και ότι το πεδίο είναι εκείνο που φαίνεται να καθορίζη ποιά απ' αυτές τις δυνατότητες θα αναπτυχθή σε κάθε μέρος του εμβρύου. Έτσι ο Dr Burr ανακάλυψε ότι η δραστηριότητα των δυναμικών πεδίων είναι εξαιρετικά έντονη στη διάρκεια της εμβρυακής αναπτύξεως. Σε συνεργασία δε με τον Dr Leonard Ravitz, διαμόρφωσε ένα νέο μοντέλο για την περιγραφή των ζωντανών οργανισμών, που τους εξετάζει σαν «ηλεκτρικά συστήματα σταθερής καταστάσεως». Ομιλεί για «ηλεκτρικές παλίρροιες» στην ατμόσφαιρα που προέρχονται από τον Ήλιο και τη Σελήνη και για την επίδραση που έχουν πάνω στη σταθερή κατάσταση των οργανισμών. Στα ανθρώπινα κι άλλα έμβια συστήματα, τα δυναμικά της σταθερής καταστάσεως γενικά παρουσιάζουν μια σημαντική αύξηση κάθε 14-17 ημέρες, δηλαδή περίπου κατά το χρόνο της νέας Σελήνη ς και της πανσέληνου, και η αύξηση αυτή συνήθως προηγείται ή έπεται της σεληνιακής ημέρας κατά 24 έως 72 ώρες.

Σε ένα διαστημικό συμπόσιο που έγινε το 1962, ο Dr Robert Beker απεκάλυψε ότι διάφορες λεπτές αλλαγές των μαγνητικών πεδίων της γης, που προκαλούνται από τον Ήλιο, τη Σελήνη και τους πλανήτες, μεταβάλλουν το πεδίο δυνάμεων του ανθρωπίνου σώματος, το οποίο με τη σειρά του επηρεάζει το νευρικό σύστημα. Ο Dr Ravitz βρήκε επίσης ότι η Σελήνη, ο Ήλιος, οι κοσμικές ακτίνες και οι ακτίνες γάμμα, η ακτινοβολία των ηλιακών κηλίδων και άλλες διαταραχές του μαγνητικού πεδίου της γης έχουν έναν αντίκτυπο στα πεδία δυνάμεων που περιβάλλουν το σώμα μας.

Τα αποτελέσματα των ερευνών του Dr Rechnitz που δείχνουν ότι ο μαγνητισμός της γης επηρεάζει τα χρωμοσώματα και μ' αυτό τον τρόπο επηρεάζει ακόμη και τα μικρότερα σωματίδια μέσα στο σώμα μας ισχυροποιούν τη θεωρία του Dr Link ο οποίος υποστηρίζει ότι η κυκλική διακύμανση της επιδράσεως των πεδίων της εκλειπτικής (του ζωδιακού) συνδέεται με την περιστροφή της γης. Με βάση τη θεωρία αυτή ο Jonas ισχυρίζεται ότι αυτός είναι ένας ακόμα υλικός παράγοντας που μπορεί να ασκή μια επίδραση επάνω στο σύστημα της μητέρας.

Ο Dr. Jiri Malek, αναζητώντας μια εξήγηση για τα φαινόμενα που μελετήθηκαν από το Dr Jonas, στηρίζεται μέχρι τώρα σε επιστημονικά στοιχεία: «Αφού ο Dr Jonas αρχίζει με το γεγονός ότι το φύλο του απογόνου καθορίζεται κατά τη σύλληψη από επιρροές που προέρχονται έξω από τη γη, πρέπει να εξετάσουμε επίσης τις άλλες επιδράσεις της ακτινοβολίας, όπως είναι η ηλεκτρομαγνητική και η σωματιδιακή ακτινοβολία, καθώς και την επιρροή της βαρύτητας. Αυτές οι ώσεις θα μπορούσαν να ασκούν μια διεγερτική ή αντίθετα, μια ανασταλτική επίδραση πάνω στα σπερματοζωάρια ή στο ωάριο κατά τη στιγμή της συλλήψεως. Μπορούμε πολύ εύκολα να φαντασθούμε ότι αυτά τα σπερματοζωάρια, που βρίσκονται σ’ ένα βάθος ενός ή δυό χιλιοστών κάτω από το δέρμα, επηρεάζονται με τέτοιο τρόπο, ώστε ορισμένες μέρες να βρίσκονται σε δραστηριότητα τα Χ και άλλες μέρες τα Υ. Αν αυτό συμβαίνει τότε θα πρέπη η Σελήνη να επηρεάζη αποτελεσματικά το φύλο επιδρώντας στο ωάριο ή στις οξινοαλκαλικές εκκρίσεις της μήτρας.

Οι επιστήμονες διατείνονται ότι κατόρθωσαν να διαχωρίσουν δυό είδη σπερματοζωαρίων. Στην πρώην Σοβιετική Ένωση οι γιατροί Koltsov, Schreider και άλλοι υπέβαλαν το σπέρμα σε ένα ήπιο ηλεκτρικό ρεύμα και βρήκαν ότι τα αρσενικά σπερματοζωάρια (Υ) κινούνται προς την κάθοδο ή προς τον αρνητικό πόλο, ενώ τα θηλυκά (Χ) κινούνται προς την άνοδο ή προς το θετικό πόλο. (V.Schroder & N. Koltson: Nature). Στο Max Planck Institute εφήρμοσαν την απλή καθίζηση για το διαχωρισμό των σπερματοζωαρίων κατά την οποία τα αρρενογενή σπερματοζωάρια σαν ελαφρότερα μένουν επάνω στο νερό ενώ τα θηλυγενή σαν βαρύτερα καθιζάνουν στο βυθό. (D. Rorvic & L. Shettles: Your Baby’s Sex).

Έχουμε ορισμένους λόγους για να πιστεύουμε ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο, λέει ο Dr. Jiri Malek. Για παράδειγμα, ο Dr Frank Brown του Βορειοδυτικού Πανεπιστημίου, αναλύοντας 30000 κινήσεις των μαλακίων nassarius απέδειξε ότι αυτά τα ζώα μπορούν να αντιληφθούν ένα ασθενές μαγνητικό πεδίο και βγαίνουν από τον πειραματικό θάλαμο ακολουθώντας μια γωνία που σχετίζεται με τη γωνία ανάμεσα στον Ήλιο και τη Σελήνη. Η δραστηριότητα των ποντικών, η πρόσληψη οξυγόνου από τις πατάτες, οι κινήσεις των βαλβίδων των αχιβάδων και πολλά άλλα φαινόμενα εξαρτώνται από τη φάση της Σελήνη ς. Επομένως, συμπεραίνει ο Dr. Malek, είναι θεωρητικά δυνατόν ότι ορισμένες διεγερτικές ή ανασταλτικές επιδράσεις μπορεί να γίνονται αισθητές από τα μικροσκοπικά σπερματοζωάρια».

Τις έρευνες του Dr Burr για τα δυναμικά πεδία συνεχίζουν και επιστήμονες του διαστημικού προγράμματος των Ηνωμένων Πολιτειών. Ο Dr Charles Berry που διετέλεσε Διευθυντής Ιατρικών Ερευνών της Εθνικής Διοικήσεως Αεροναυτικής και Διαστήματος, δηλώνει ότι «Η NASA αξιολογεί επίσης συσκευές σε σχέση με τα βιομαγνητικά πεδία του ανθρωπίνου οργανισμού η ύπαρξη των οποίων έχει αποδειχθή».

Nickos's picture

Click για περισσότερα

Οι Σοβιετικοί επιστήμονες διερευνούν με σύγχρονα μέσα και άλλες διαστάσεις αυτά τα ζωντανά δυναμικά πεδία, προσπαθώντας να βρουν τρόπους για να προσδιορίσουν τη ζωτικότητά τους. Οι βιοφυσικοί του Kirov University του Καζακστάν, επινόησαν μια ηλεκτρική διαδικασία υψηλής συχνότητας και κατάφεραν να φωτογραφήσουν και να παρατηρήσουν την εσωτερική ηλεκτρική δραστηριότητα των ζωντανών οργανισμών. Η διεργασία αυτή έχει δείξει φωτογραφικά και με άμεση παρατήρηση ότι ο ιστός των φυτών, των ζώων και των ανθρώπων αλλάζει δραστικά, όταν τοποθετείται μέσα σε μεταβαλλόμενα μαγνητικά πεδία.

Σαν αποτέλεσμα αυτής της έρευνας με τη φωτογραφία Kirlian, όπως ονομάζεται, οι επιστήμονες του Kirov University έχουν προτείνει την υπόθεση ότι όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί έχουν ένα «ενεργειακό σώμα», το οποίο ονομάζουν «βιοπλασμικό σώμα», και είναι ένα είδος «ηλεκτρονικής μήτρας» της ζωής που το παρομοιάζουν σαν ένα ενεργειακό αντίστοιχο του υλικού σώματος, αφού επάνω στη «μήτρα» αυτή σχηματίζεται η δομή του υλικού σώματος. Διεπίστωσαν ακόμα πως όταν τα οργανωτικά ενεργειακά αυτά πεδία υποστούν κάποια διαταραχή η παραμόρφωση, τα αποτελέσματα μεταβιβάζονται μετά παρέλευση χρόνου στο υλικό σώμα και εκδηλώνονται σαν ασθένεια. Η ζωτικότητα αυτής της «ενεργειακής μήτρας» έδειξε καθαρά ότι καθορίζει την υγεία και τη ζωτικότητα του υλικού σώματος.

Οι επιστήμονες αυτοί μετά από παρατηρήσεις, αποφάνθηκαν ότι αυτό το ενεργειακό σώμα επηρεάζεται εντονότατα από τα ποικίλα συμβάντα του ηλιακού συστήματος, όπως είναι οι ηλιακές κηλίδες, που προκαλούν άμεσες μεταβολές στην «ηλεκτρονική αυτή μήτρα», ενώ παρατήρησαν ακόμη ότι όταν τμήματα του υλικού σώματος κοπούν και αφαιρεθούν, το «ενεργειακό σώμα» παραμένει και πάλι ολόκληρο και άθικτο. Αυτό συνιστά την άποψη του Dr Gustav Stromberg ότι το υλικό σώμα των ζωντανών οργανισμών, δεν είναι το αίτιο των πεδίων ενεργείας αλλά το αποτέλεσμά τους. Με τη βοήθεια αυτής της φωτογραφικής τεχνικής μπορεί να είναι δυνατόν να εντοπισθή με μεγαλύτερη ακρίβεια η επίδραση που ασκεί η σελήνη στα σπερματοζωάρια και το ωάριο. Επιστήμονες σε πολλά πανεπιστήμια του κόσμου χρησιμοποιούν τη φωτογραφία Kirlian για έρευνες του ενεργειακού σώματος με καταπληκτικά αποτελέσματα.

Η άποψη του Jonas συγκλίνει στο ότι η στιγμή της συλλήψεως είναι εκείνη που προσδίδει στο άτομο που γεννιέται τη διαμόρφωση των συμπαντικών προτύπων, ώστε αν βρεθή ένα παρόμοιο πρότυπο ενεργειών σε μια άλλη χρονική στιγμή να παρατηρείται ένας επαγωγικός συντονισμός στα δυό αυτά πρότυπα, πράγμα που αποδεικνύει ότι τα δυναμικά πεδία κάθε ανθρώπου είναι μια απόλυτα μοναδική ακολουθία συχνοτήτων, συντονισμένη με οποιοδήποτε παρόμοιο πρότυπο. Ο Jonas πιστεύει ότι η αρχική ώθηση είναι η πλέον καθοριστική, γιατί συντελεί στη διαμόρφωση των προτύπων της υπάρξεως, της ζωτικότητας, της προσωπικότητας και του καθορισμού των ευμενών και των δυσμενών περιόδων.

Ιδιαίτερη έμφαση προσδίδουν οι παρατηρήσεις του γενετικού επιστήμονα Hans Kalmus επί της επιδράσεως των ρυθμών επί των γενετικών διαδικασιών, ο οποίος υπεστήριξε στην Ακαδημία Επιστημών της Ν. Υόρκης, ότι ανεκάλυψε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία οι εξωτερικοί ρυθμοί, μπορούν να επιφέρουν παρόμοιους ρυθμούς σε γενετικά συστήματα. Οι παλιές αστρολογικές θεωρίες που διατείνονται ότι η στιγμή της γεννήσεως έχει μια αναλογικότητα με τη στιγμή της συλλήψεως, αναφερόμενης στην ουράνια διαμόρφωση, φαίνεται να επιβεβαιώνεται από τον Jonas ο οποίος ισχυρίζεται ότι το έμβρυο δεν μπορεί παρά να γεννηθή σε εκείνη τη χρονική στιγμή που οι επιρροές του σύμπαντος παρουσιάζουν μια αναλογική ομοιότητα με εκείνες της στιγμής της συλλήψεως. Αλλά ακόμα και η στιγμή της συλλήψεως συμφωνεί με το κοσμικό πρότυπο της γεννήσεως της μητέρας. Η αλληλεπίδραση ανάμεσα σ’ αυτά τα εκπληκτικά περίπλοκα πεδία δυνάμεων, διέπεται από κανόνες που ο άνθρωπος μπορεί να τους επηρεάση έμμεσα, κυρίως με την επιλογή του χρόνου συλλήψεως.

Η συνολική φυσική διαμόρφωση του στερεώματος και η συνολική ακτινοβολία που δέχονται τα φώτα κατά τη στιγμή της συλλήψεως παίζουν ένα καθοριστικό ρόλο στη σχέση και τα είδη των ασθενειών που θα εκδηλωθούν αργότερα στη ζωή. Οι ατομικοί επιστήμονες Dr J. Gofman και Dr A. Tamplin, δηλώνουν ότι υπάρχουν ερευνητικά στοιχεία που δείχνουν ότι διάφορες φυσικές πηγές ακτινοβολίας προκαλούν μεταλλάξεις στους ανθρώπους. Ανάμεσα στις ακτινοβολίες που φθάνουν σε μας από το σύμπαν είναι οι ακτίνες βήτα, οι ακτίνες Χ, οι ακτίνες γάμμα και τα σωματίδια άλφα. Οι ακτινοβολίες αυτές προκαλούν βλάβες στους ιστούς, λύνοντας τους χημικούς δεσμούς ανάμεσα στα άτομα και επιταχύνοντας την κίνηση των ηλεκτρονίων.

Η φυσική ακτινοβολία προκαλεί γενετικές και χρωμοσωμικές μεταλλάξεις στα σπερματοζωάρια και τα ωάρια, που με τη σειρά τους θα μεταδοθούν στους απογόνους, οι οποίοι θα φέρουν τη μετάλλαξη σε όλα τα κύτταρά τους. Οι Drs Gofman και Tamplin λένε ότι το 10% περίπου του αυθορμήτου ποσοστού μεταλλάξεων στους ανθρώπους προκαλείται από ακτινοβολίες που προέρχονται από φυσικές πηγές όπως κοσμικές ακτίνες, ραδιενέργεια ουσιών που βρίσκονται στο φλοιό της γης και άνθρακας-14 που παράγεται από κοσμικές ακτίνες. Το ερώτημα, αν η επίδραση αυτή ασκείται κατά το χρόνο της συλλήψεως η σε άλλες στιγμές, παραμένει αναπάντητο. Αν ο Dr Jonas έχει δίκιο, μπορεί να βρίσκεται στο δρόμο της ανακαλύψεως ενός τρόπου που θα μας επιτρέπη να εντοπίζουμε τις περιόδους χαμηλής και υψηλής ακτινοβολίας από το σύμπαν.

Οι διαστημικές έρευνες έχουν δείξει ότι η κοσμική ακτινοβολία είναι πιο έντονη όταν συμβαίνουν ηλιακές εξάρσεις και οι ηλιακές εξάρσεις συμβαίνουν όταν αρκετοί πλανήτες βρίσκονται σε αντίθεση με τον ήλιο. Σύμφωνα με τους γιατρούς αυτούς η κοσμική ακτινοβολία μεταβάλλει το DNA και το RNA, τα νουκλεϊνικά οξέα που υπάρχουν σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς. Έτσι οι επιστήμονες αυτοί δηλώνουν ότι «σήμερα έχουμε εξακριβώσει ότι ένα μεγάλο ποσοστό όλων των ανθρωπίνων παθήσεων καθορίζονται εν μέρει τουλάχιστον, από την κληρονομικότητα και επομένως έχουν σχέση με γενετικές μεταλλάξεις. Τα ερευνητικά στοιχεία έτσι όπως αναπτύσσονται μπορεί τελικά να δείξουν ότι οι περισσότερες αν όχι όλες οι ανθρώπινες ασθένειες επηρεάζονται και από γενετικούς παράγοντες».

Στο ίδιο συμπέρασμα κατατείνει και η δήλωση του Νομπελίστα γενετικού επιστήμονα Dr Joshua Lederberg, που υπελόγισε πως τουλάχιστον το 25% των φορτίων της υγείας μας έχουν γενετική προέλευση, πράγμα στο οποίο συμφωνεί και η Επιστημονική Επιτροπή των Ηνωμένων Εθνών, για τις επιδράσεις της ατομικής ακτινοβολίας τονίζοντας ότι: «Έχει γίνει γενετικά δεκτό ότι πολλές αν όχι όλες οι ασθένειες επηρεάζονται και από γενετικούς παράγοντες». Έτσι είναι σαφές ότι οι ποικίλοι παράγοντες των κοσμικών ακτινοβολιών που επιδρούν κατά τη στιγμή της συλλήψεως αλλά και στη διάρκεια της κυήσεως, είναι δυνατόν να επηρεάζουν τη ζωτικότητα του εμβρύου δια μέσου γενετικών μεταβολών, οι οποίες αργότερα έχουν σαν αποτέλεσμα την ασθένεια.